Rólunk

Cégünk 2008. óta végez épületgépészeti kivitelezéseket. Vállalatunk gyors, hatékony és magas színvonalú teljeskörű szervízszolgáltatást kínál lakossági, kereskedelmi és ipari ügyfeleknek.

Tapasztalt csapatunk minősített szakemberekből áll, akik a nap 24 órájában állnak rendelkezésére az év 365 napján és garantálják a gyors, minőségi és költséghatékony munkát.

CSŐTÖRÉSDIAGNOSZTIKA

Megnövekedett a vízszámla, vizesedik a fal, a padló a mennyezet? Megnőtt a vízfogyasztás? Valószínűleg csőtörése van! Mielőtt azonban szétbontanák a házat, a fürdőszobát előtte hívja a CSŐTÖRÉSDIAGNOSZTIKÁT, hogy megállapítsuk a csőtörés pontos helyét. Az ázások az esetek nagy részében nem csak ott jelentkeznek, ahol a csőtörés valóban megtalálható. Mivel a fürdőszobák, konyhák burkoltak, vízszigeteltek, a vizesedés sokszor egy másik helységben, szobában, a ház külső falán, vagy a társasházi falszomszédnál jelentkezik.

Csőtörés vizsgálat a legmodernebb technológiákkal a pontos helymeghatározásért. Ázik, vizesedik a lakás? Túl sok víz fogy? Csőtörésre gyanakszik, de nem találja a helyét? Hívjon minket! Műszeres csőtörés vizsgálat, vízszivárgás vizsgálat a CSÖTÖRÉSDIAGNOSZTIKÁVAL.

A csőtörés diagnosztikával pontosan megtudjuk határozni a hiba helyét, azt a pontot, ahol a vízveszteség keletkezik, így rengeteg pénzt, időt tud megspórolni, azzal, hogy adott esetben akár csak 1 db padlólapot vagy 4 db csempét kell felszedni. Az új építésű házakban, lakásokban a vízcsöveket csőhéj szigeteléssel látják el. A csőhéj akár több tíz méteren keresztül elvezeti a vizet és csak ott jelenik meg ahol vége a csőszigetelésnek, vagy sérült szigetelésnél folyik ki, így a csőtöréstől sokkal távolabb és nagyobb területen jelentkezik ázás, mint ahol a hiba valóban van. Ha nem tudjuk a csőtörés pontos helyét, akkor sokkal nagyobb területen kell bontanunk, hiszen a feltárást ott kezdjük, ahol a víz megjelent. Ezáltal pedig a bontás-helyreállítás költsége sokkal magasabb lesz!

Hívjon Minket!

Ha Önnél is vízszivárgás, csőrepedés tapasztalható, hívjon Minket! Nem csak megtaláljuk a hibát, hanem igény esetén ki is javítjuk azt! Minden nemű csőtechnológiát azonnal tudunk javítani. Vállajuk nagykiterjedésű csatornahálózatok veszteségvizsgálatát is kamerás vizsgálattal együtt.

A műszeres csőtörés diagnosztikával Ön nem csak időt, de pénzt is megtakarít!

Szolgáltatások

Műszeres csőtörés vizsgálat az alábbi módokon lehetséges:

• Elektroakusztikus vizsgálat
• Jelzőgázos vizsgálat
• Korrelációs vizsgálat
• Hőkamerás vizsgálat
• Nyomvonal meghatározás